Skip to main content

Velkommen til Knutsen Hage & Drenering

Vår lidenskap for utendørs skjønnhet møter ekspertisen innen hagearbeid og drenering.

Vi er stolte av å være din pålitelige partner når det gjelder å skape vakre og funksjonelle utemiljøer
som du kan glede deg over år etter år.

Vår Historie:

Knutsen Hage & Drenering ble grunnlagt med en visjon om å gi våre kunder førsteklasses hage- og dreneringstjenester som går utover forventningene. Med røtter dypt forankret i håndverk og dedikasjon, har vi vokst til å bli et pålitelig navn innen hagearbeid og drenering.

Vårt dedikerte team av erfarne hageeksperter er klare til å omfavne enhver utfordring. Vi elsker det vi gjør, og det gjenspeiles i hvert prosjekt vi tar på oss.

Velg Knutsen Hage & Drenering for å bringe din utendørs visjon til live. Kontakt oss i dag for en konsultasjon, og la oss sammen skape det perfekte utemiljøet for deg.

Hekkeklipping fikser vi

Våre Verdier:

  1. Kvalitet: Vi setter alltid kvalitet først i alt vi gjør. Fra planlegging og design til gjennomføring av prosjekter, streber vi etter enestående håndverk og materialer.

  2. Kundetilfredshet: Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Vi jobber tett med deg gjennom hele prosessen for å forstå dine behov og ønsker, og vi legger stor vekt på å levere resultater som overgår forventningene dine.

  3. Bærekraft: Vi tror på å praktisere bærekraftige metoder for å ta vare på miljøet. Dette inkluderer valg av materialer, avfallshåndtering og en generell miljøvennlig tilnærming til vårt arbeid.

Våre Tjenester:

  • Hagearbeid: Fra plenpleie til planting av vakre blomsterbed og busker, skaper vi hager som gir glede året rundt.

  • Drenering: Vi spesialiserer oss på effektive dreneringsløsninger for å holde eiendommene trygge og tørre, uavhengig av værforholdene.

  • Murerarbeid: Våre murerarbeider kombinerer kunnskap om materialer med estetisk design for å skape varige og imponerende strukturer.